Описание на проекта

Описание на проекта:

В периода 19-23.06.2018 г. ще се проведе World University Championships - Bratislava (SVK) 2018, в което ние Христо Алтънчев и Елена Иванова, студенти в СУ, имаме желание да участваме, като част от спортния отбор по катерене на СУ. Състезанието ще се проведе в 3 дисциплини в 3 последователни дни в закрита спортна зала на изкуствена стена за катерене. За целта ще имаме нужда от финансовата помощ на Студентски съвет, за да осъществим такова участие.

Цели на проекта:

Нашата цел е да представим достойно университета и да защитим името и престижа му на университет с големи постижения и достойно представяне в разнообразни сфери, както и в спорта. Искаме да представим СУ като достоен за участие в състезания от този ранг, а именно на световни.

Задачи на проекта:

Личната цел на Христо е медал в поне една от 3те дисциплини. В момента той има необходимата подготовка за такива резултати. Иска да е първият български студент, който печели приз от подобно първенство с такъв ранг. Като част от националния отбор по катерене на България, той често ходи по лагери в чужбина и участва в международни състезания, както и тренира много активно тук, в София. Занимава се с катерене от 2005 година насам.
Целите на Елена са призово място и допълнителни точки и престиж за националното и университетско класиране. С катерене се занимава от 2013 година, като има участия в национални и международни състезания.

Целева група:

В състезанието ще се включат младежи/студенти/ от университети от цял свят на възраст между 19-26 години. Ще бъдат разделени единствено по полов признак. Всеки участник има право да избере в коя от 3те дисциплини да участва. Нашата цел е участие във всичките 3, което носи повече точки както индивидуално, така и за общото класиране по нации.

График на проекта:

Състезанието ще се проведе между 19-23.06.2018 г. Датите на заминаване и пристигане ще бъдат на 18ти, и 24ти, като единствени възможни дати за полет до и от Братислава. Във всеки от дните ще се проведе съответно по една от дисциплините. Така нощувки са общо 6 на брой.

Необходими ресурси:

Ние ще имаме нужда единствено от финансова подкрепа, поради високите такси за участие и престой.

Финансово описание на проекта:

Организаторите на състезанието предлагат всяка година задължителна дневна такса/"пансион"/, която включва извозване от и до летището до осигурения за участниците хотел, настаняване в хотела, храна(закуска, обяд, вечеря), такси за обществения транспорт - 70 € на ден на човек. Задължителната стартова такса от 20 € на човек /, което сумарно за двамата участници прави - 6*70*2 + 2*20+ 2*70 (6 дни по 140 € за двамата- пълен пансион; 40 € за двама- стартова такса; 70 € на човек пътни разходи), или 1020 евро за двамата участници.

Партньори на проекта:

Партньори и друго финансиране не са предвидени.

Файлове: