Описание на проекта

Описание на проекта:

ПЪТУВАНЕ НА 40 СТУДЕНТИ ОТ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ ДО ВРЪХ ШИПКА ПО СЛУЧАЙ ТЪРЖЕСТВЕНИТЕ ЧЕСТВАНИЯ ЗА 140-ГОДИШНИНАТА ОТ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА И 139-ГОДИШНИНАТА ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО.

Цели на проекта:

40 СТУДЕНТИ, ОБУЧАВАЩИ СЕ В СПЕЦИАЛНОСТИ ПО ИСТОРИЯ ДА ПОСЕТЯТ КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТ ХРАМ ПАМЕТНИК ШИПКА И ДА ПРЕДСТАВЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ И НЕГОВАТА СТУДЕНТСКА ОБЩНОСТ. ЩЕ БЪДАТ ПОДНЕСЕНИ ЦВЕТЯ И ВЕНЦИ. ТАЗИ ДЕЙНОСТ СЕ ОРГАНИЗИРА, КОЕТО Е ПОРОДЕНО ОТ ПАТРИОТИЧНИ ЧУВСТВА И ЖЕЛАНИЕ ЗА КУЛТУРНА ИЗЯВА НА СТУДЕНТИТЕ ИСТОРИЦИ ОТ ФАКУЛТЕТА.

Задачи на проекта:

НА 3 МАРТ СЕ ОТПЪТУВА ОТ СОФИЯ РАНО СУТРИН. ПО ОБЯД СЕ ПРИСТИГА В ОБЩИНА ШИПКА. СТУДЕНТИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В ТЪРЖЕСТВЕНИТЕ ШЕСТВИЯ КАТО СЕ ПРЕКЛОНЯТ ПРЕД ПАМЕТНИКА И ПОЛОЖАТ ВЕНЦИ И ЦВЕТЯ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ДЕКАНА НА ИСТОРИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ.

Целева група:

40 СТУДЕНТИ ОТ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ.

График на проекта:

7:00 ОТПЪТУВАНЕ ОТ СОФИЯ
11:00 ПРИСТИГАНЕ В ОБЩИНА ШИПКА
11:30 УЧАСТИЕ В ТЪРЖЕСТВАТА
14:30 ОТПЪТУВАНЕ ОТ ОБЩИНА ШИПКА
15:30 ПОЧИВКА В КАРЛОВО
18:30 ПРИСТИГАНЕ В СОФИЯ

Необходими ресурси:

ПО ДУМИ НА НАЧАЛНИК ОТДЕЛ "ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ" Г-ЖА РУМЯНА ЦАКАНСКА ТРАНСПОРТНАТА ФИРМА ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАНА ПО ЗО

Финансово описание на проекта:

ЗА 40 УЧАСТНИЦИ ЩЕ БЪДАТ ОТПУСНАТИ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА СЛЕД ИЗБИРАНЕ НА ТРАНСПОРТНАТА ФИРМА.

Партньори на проекта:

ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ ОРГАНИЗИРА ПОДОБНА ДЕЙНОСТ И ЗАСЕГА СТУДЕНТСКИ СЪВЕТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ ПАРТНЬОР. ЗА БЪДЕЩИТЕ НИ ПОДОБНИ ПРОЕКТИ ЩЕ ПОТЪРСИМ И ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ НА ФИНАНСИРАНЕ. ДЕКАНА НА ИСТОРИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ ПОДСИГУРЯВА ВЕНЦИ И ЦВЕТЯ ЗА ПОДНАСЯНЕ НА ХРАМ ПАМЕТНИКА ШИПКА.