Описание на проекта

Описание на проекта:

Проектът ще подпомогне участието на магистър Калоян Берберов в Международната конференция "Климентови дни 2023", на която той ще има възможност да представи постерен доклад върху темата на неговата магистърска дипломна работа. Чрез финансиране на участието на студента, ще се подпомогне неговото академично израстване и продобиване на специфични презентаторски умения и умения за изработване и форматиране на научен текст и научен доклад.

Цели на проекта:

Проектът цели да се финансира участието на Калоян Берберов (магистър в III семестър на магистърска програма "Микробиология и микробиологичен контрол") в Международна конференция "Климентови дни 2023 - 60 години Биологически факултет" чрез постерен доклад върху темата на неговата магистърска дипломна работа.

Задачи на проекта:

- участие на Калоян Берберов в Международна конференция "Климентови дни 2023 - 60 години Биологически факултет"
- представяне на постерен доклад върху темата на дипломната му работа
- придобиване на презентаторски умения
- придобиване на умения по написване и форматиране на научен текст и научен постер

Целева група:

- кандидатстващия студент
- всички участници и посетители на конференция "Климентови дни 2023", които ще могат да видят постера и да се запознаят с тематиката и резултатите от дипломната работа на студента

График на проекта:

1) изготвяне на резюме за регистрация на студента в конференцията - до 15.10.2023 г.
2) крайният срок за подаване на резюмета и регистрация за участие в конференцията е 15.10.2023 г. - съответно целевото финансиране се търси преди този краен срок
3) изготвяне на постерен доклад върху тематиката на дипломната работа на студента- до 01.11.2023 г.
4) участие в конференцията, която ще се проведе на 09-11.11.2023 г. в град София и представяне на постерен доклад

Необходими ресурси:

За успешно реализиране на настоящия проект и успешна защита на постерния доклад от магистър Калоян Берберов в Международна конференция "Климентови дни 2023" е необходимо да се финансира неговото участие в конференцията чрез заплащане на необходимата такса правоучастие. Таксата за участие само с постерен доклад е в размер на 30 евро (по фиксирания валутен курс 1 EUR = 1.95583 BGN, сумата в лева възлиза на 58,67 лв). Таксата покрива участието на студента с постерен доклад, бадж с името му, материали от конференция, достъп до научните срещи и залата с постерни доклади. Приложен е линк към сайта на конференцията, в който са посочени съответните такси и срокове:
http://biofac.info/registration_fees.php

Финансово описание на проекта:

За реализиране на проекта са нужни 58,67 лв, които ще покрият таксата правоучастие на Калоян Берберов в Международна конференция "Климентови дни 2023 - 60 години Биологически факултет".

Партньори на проекта: