Описание на проекта

Описание на проекта:

С този проект кандидатствам в качеството си на председател на АСМБ-СУ за финансова подкрепа, изразяваща се в поемане на таксата за членство на АСМБ-СУ към АСМБ.

Цели на проекта:

АСМБ-СУ е локален клон на АСМБ. За да задържим своя статут като легитимен член на АСМБ, трябва да заплатим съответната членска такса.
Като членове на АСМБ имаме правото да участваме в обменните програми на IFMSA, национален клон на която е АСМБ.
Членството ни дава право и да участваме в националните срещи и Общото Събрание, на което имаме право на глас във взимането на решения в АСМБ, както и да издигаме кандидатури за национални постове в АСМБ. Много студенти по медицина от СУ са заемали национални постове и са били избирани за делегати на генерални и международни асамблеи на IFMSA.

Олекотяването на бюджета ни ще е и в значителен плюс за нас, защото той е фундаментално важен за осъществяването на големи събития като Национална Студентска Академия по Хирургия и Национална Академия по Спешна Медицина. Редица други наши събития са също свързани с разходи в по-малка, но кумулативно значима степен. Бъдещи нови проекти несъмнено изискват внимателно планиране според финансовите ни възможности.

Задачи на проекта:

Задачата на проекта е да спомогне финансовото състояние на АСМБ-СУ предвид трудностите в намирането на други финансови спонсори и старанието ни да правим всички наши събития достъпни без да правим компромис с качеството.

Целева група:

Полза от това ще имат участниците в събитията, които организираме през годината. Това са студенти по медицина от цялата страна, но най-вече студентите по медицина от СУ.
Като членове ще запазим и възможността си да участваме в международни обмени и асамблеи, национални срещи и общото събрание.

График на проекта:

Заплащането на таксата трябва да стане най-късно до 30.09.2023. При липса на постъпила такса до 01.10.2023, губим членството си към АСМБ.

Необходими ресурси:

Необходим е финансов ресурс единствено.

Финансово описание на проекта:

Таксата за членство е 1000лв.
Единственият разход по този проект е таксата за членство.
Платежна информация:
Титуляр: АСМБ
IBAN: BG86BPBI79401059010201
BIC: BPBIBGSF
Основание за превод: Членска такса към АСМБ

Партньори на проекта: