Описание на проекта

Описание на проекта:

Студентски клуб на политолога (СКП) е учреден на 28.03.2008 г. като доброволческа организация на младежи, изучаващи политология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Част от целите на организацията са свързани със стремежа за получаване на по-добра квалификация по теми, свързани със специалността. В рамките на своята дейност клубът реализира общественополезни проекти и инициативи, научно-образователни и научно-приложни програми, форуми и други формати по проблеми, свързани с политологията. С оглед целите на екипа ни да се достигне по-активно до по-широк кръг от партньори и по повод предстоящата юбилейна 15-годишнина на Клуба смятаме за важно да инвестираме в представителността на организацията пред академичната общност. В този смисъл предвиждаме изработването на пакет от промотиращи продукти, които да подпомогнат и популяризират дейността ни. Проектът включва изработването на канцеларски и рекламни материали с логото на СКП, както и частично обновяване на визуалната опаковка на организацията и инициативи, сред които предстоящия подкаст "Трибуна" по радио "Реакция".

Цели на проекта:

Студентски клуб на политолога, макар и организация създадена от студенти специалност “Политология”, събира в себе си настоящи и бивши студенти на Софийския университет “Св. Климент Охридски” от всякакви специалности, с разнообразни интереси и умения и различни мнения. Освен в академичното поле на Алма матер, представителите на СКП активно взаимодействат със структури и организации, които представляват интересите на подобна общностна група от студенти, млади и иницативни докторанти и т.н.

С реализацията на проекта ще се осъществят следните цели:
- Студентски клуб на политолога да притежава рекламни материали, които да раздава и подарява на участници в събития и партньори.
- Студентски клуб на политолога ще разполага с материали, които може да разиграва в giveaway активации в комуникация в социалните мрежи.
- Затвърждаване на имиджа на Студентски клуб на политолога като организация с благоприятни условия за включване на студенти от всяка специалност на Университета.
- Обновяване на облика на една от основополагащите инициативи на Студентски клуб на политолога - предаването "Трибуна" по радио "Реакция" на Софийски университет "Св. Климент Охридски" и създаване на уникална визия, която ще направи СКП, предаването и университета разпознаваеми и атрактивни за всички потребители.
- Освежаване на визията на Студентски клуб на политолога, което ще спомогне и популяризирането на специалността сред настоящи и бъдещи студенти на Софийски университет "Св. Климент Охридски".
- Обезпечаване на промотиращите материали, необходими за отбелязването на 15-тата годишнина на Студентски клуб на политолога.
- Представителност на клуба.
- Цялостно допринасяне към имиджа на Софийски университет "Св. Климент Охридски" в каналите на клуба.

Задачи на проекта:

1. Събиране на оферти за изработване на визия и рекламни материали - осъществено.
2. Подбор на видовете продукти - осъществено.
3. Работа по визията на материалите и опаковката на предаването - в процес.
4. Подаване на проект към УС на СС за финансиране.
5. Изработка на заложените в проекта материали - предстои.
6. Разпространяване на материалите в дългосрочен план - предстои.

Целева група:

- Студенти, магистри, докторанти и преподаватели от Софийския университет, най-вече катедра “Политология”.
- Членове и приятели на клуба, както и последователи на каналите ни в социалните мрежи.
- Партньорски студентски и младежки организации.
- Общински и национални институции.

График на проекта:

Задачи 1-3 до подаване на проекта в УС. Изработка на всички рекламни продукти в срок 7-10 работни дни (според приложената оферта и поставените от изпълнителя срокове). Отчитане на проекта - до края на 2022 г. Разпространяване на материалите - безсрочно.

Необходими ресурси:

Финансиране на проекта според приложената оферта.

Финансово описание на проекта:

1460 лв. без ДДС - за изработване на рекламни материали, спрямо приложената от изпълнителя оферта.
300 лв. - за изработване на визуална опаковка на всички рекламни материали от графичен дизайнер.

Партньори на проекта:

Със съдействието на Студентски съвет към Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Файлове: