Описание на проекта

Описание на проекта:

Клубът на юриста “Теодор Пиперков” е студентска организация, която събира студенти по право от Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, имащи засилен интерес към привната наука и проявяващи желание да спомогнат укрепването на студентската общност посредством организирането на конференции, семинари, публични лекции и уъркшопи във връзка с различни дискусионни правни въпроси.

Клубът не само събира младежи със сходни интереси, но и създава приятелства и прекрасни спомени от студентските години. Ето защо имаме желание да поставим началото на една прекрасна традиция - след завършване на Университета на членовете на Клуба да им бъде подарявана тениска (в тъмно зелено, с логото на Клуба и надпис Клуб на юриста “Теодор Пиперков”), която да им остане за спомен от годините в Юридическия факултет, когато са били членове и на Клуба.

Цели на проекта:

Целта на проекта е да се заздрави още повече общността в Клуба, да остане спомен на завършилите членове от годините, когато са били студенти и са взимали активно участие в дейността на Клуба.

Задачи на проекта:

Задачите на проекта са след като той бъде одобрен, да се поръча определен брой тениски, една част от които да се подарят на членовете на Клуба, които са семестриално завършили през учебната 2022/2023, а останалата част да се съхранява от ковчежника на Клуба за следващите завършили съклубници.

Целева група:

Целева група на проекта са членовете на Клуб на юриста “Теодор Пиперков”.

График на проекта:

Няма точно определен график, бихме се радвали да реализираме проекта до края на настоящата календарна година.

Необходими ресурси:

Необходимите ресурси за реализиране на проекта са финансови.

Финансово описание на проекта:

530 лева

Партньори на проекта:

Няма партньори на проекта и съфинансиране.