Описание на проекта

Описание на проекта:

Факултетният студентски съвет на Юридическия факултет (ФСС на ЮФ) към СУ "Св. Климент Охридски" е основан на 17 април 2015 г. и е структура, която представлява и защитава интересите на студентите и докторантите в Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Основните цели на ФСС са свързани с формулирането, изразяването и осъществяването на волята на обучаващите се в ЮФ и издигане престижа на факултета, както и да подпомага образователното, кариерното и личностното развитие на студентите и докторантите в ЮФ. Поради факта, че последните две години ФСС не е осъществявал дейност, сега една от основните задачи за цялата структура е да популяризира дейността си чрез разпространение на рекламни материали и да запознае студентската общност с целите, мисията и проектите, които си е заложил. Нещо повече, предстои честването на 130-та годишнина на Факултета (02.11.2022г.), на чието честване ФСС ще вземе активно участие и има нужда от представителни рекламни материали.

Цели на проекта:

Да се постигне по-голяма разпознаваемост на ФСС сред колегите ни, като рекламните материали ще бъдат раздавани на колегите от ЮФ чрез Giveaway, на събития, конференции, лекции, състезания, конкурси, организирани от или с подкрепата на ФСС към ЮФ.

Задачи на проекта:

Да се напечатат и изработят рекламни материали с дизайна и логото на ФСС, които да бъдат използвани на бъдещи събития, организирани от, съвместно или с подкрепата на ФСС към ЮФ.

Целева група:

Студентите и докторантите от Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски", посетителите на различни международни юридически конференции, събития, лекции, състезания, конкурси, чествания и иницативи, организирани от и с подкрепара на ФСС към ЮФ.

График на проекта:

Проектът следва да бъде осъществен до края на настоящия месец, тъй като рекламните материали са ни необходими най-належащо за честването на 130-та годишнина на Юридическия факултет.

Необходими ресурси:

Финансови - за закупуване и отпечвате на рекламните материали, поставане на инициалите на ФСС.

Финансово описание на проекта:

1.Рекламни банери - по оферта, собствен дизайн (от членове на ФСС) - 3 бр общо - 148 лв. без ДДС за банер (178 лв. с ДДС); 3 бр. = 444 лв. без ДДС (533 лв. с ДДС)
2.Тениски - по оферта -100 бр. - 16лв за 1бр без ДДС - 1 600лв. без ДДС общо (1920лв. с ДДС)
3. Суичъри - по оферта от СУниформа - 50 бр. - 46.74лв с ДДС за бр.; 2337.08лв общо с ДДС
4. Визитки - по оферта от УИП (с контакти на ФСС - фб, инстаграм, страницата на факултета) - 200 бр. - 24лв. с ДДС общо
5. Химикали - по оферта (с логото на ФСС и надпис Факултетен Студентски съвет към ЮФ) - 300 бр. - 300/400лв. с ДДС общо
6. Бележници - по оферта от УИП (с логото на ФСС и надпис) - 100 бр. - 525.90лв. с ДДС общо
7. Папки - по оферта от УИП (с логото на ФСС и надпис) - 150 бр. - 330 лв. с ДДС общо
8. Книгоразделители - по оферта от УИП (с наш дизайн) - 200 бр. - 58лв. с ДДС общо
9. Бутилки с калъфче - по оферта - 50 бр. - 6,96 лв с ДДС - без печат - 348 лв с ДДС общо (без логото)
10. Чорапи ( супер трендиии <3 - с логото на ФСС и латинска юр терминология) - по оферта - 500лв. с ДДС общо

Общо: 6975.98 лв с ДДС

Партньори на проекта:

Проектът няма съфинансиране и чужда помощ.