Описание на проекта

Описание на проекта:

Факултетен студентски съвет към Геолого-географски факултет организира фотоконкурс с основна тематика – „Моето любимо място в България“. Всеки участник ще може да изпрати, в рамките на две седмици, една снимка, с кратко описание към нея на имейл адрес – fss.ggf@abv.bg . След изтичане на определеният срок, снимките ще бъдат публикувани (анонимно, няма да се споменава участникът, за да няма пристрастия) на страницата на ФСС към ГГФ във Facebook. Победителите ще се определят по два начина – от предварително формирано жури, което ще избере най-красивата снимка и от събрани харесвания на снимка във Facebook. Плануват се две награди – една за победителят, избран от журито и една за победителят, които е събрал най-много харесвания на снимката си. Конкурса има една много важна цел да попуализира малко известни обекти в България. Този проект, ще представи през погледът на един млад човек, нашата красива България.

Цели на проекта:

Целта на проекта е развлекателна, като студентите ще могат да се разнообразят от ежедневното си статукво. Същевременно проекта ще бъде и обогатяващ, като от тематиката на конкурса се очакват снимки на интересни географски обекти и други.

Задачи на проекта:

Целта е да се обяви конкурс под надслов „Моето любимо място в България“ и да се популяризира, по начин, по които да се достигне до максимален брой студенти от Геолого-географски факултет. Активно да се съберат фотографии на участниците. Събраните фотографии ще се качат в страницата на ФСС към ГГФ във Facebook и в рамките на няколко дена журито и публиката да изберат най-добрите фотографии. По този начин студентите ще имат възможност да покажат своите интереси в различни природни или културни забележителности в България.

Целева група:

Студенти и докторанти на Геолого-географския факултет.

График на проекта:

Той ще протече по следния начин:
20 март-обявяване на фотоконкурса
от 20 март до 31 март да се изпратят снимки
от 1 април до 10 април се гласува на страницата на ФСС на ГГФ
на 11 април се обявяват победителите

Необходими ресурси:

Ресурси трябват за наградите, които са две.

Финансово описание на проекта:

Средствата, които са нужди са общо 300 лева. За награда на публиката 200 лева, за награда на жури 100 лева.

Партньори на проекта:

няма