Описание на проекта

Описание на проекта:

Студентски клуб на политолога е независимо, непартийно, доброволно сдружение на студенти по политология от Софийски университет „Св. Климент Охридски”.
Чрез клуба ние целим да получим по-експертна квалификация по теми, свързани с изучаваната от нас специалност. Рамките на дейността ни включват реализирането на общественополезни проекти и инициативи, научно-образователни и научно-приложни програми, форуми и други формати по проблеми, засягащи политическия аспект. Партнираме си с други университетски сдружения, неправителствени организации и институции.
Във връзка с дейността на клуба и достигането ни до по-голяма група младежи и студенти, заинтересовани от политическите процеси и гражданското образование, ние създадохме сайт, който до този момент поддържахме самостоятелно. За да можем да го развиваме и в бъдеще, ще ни бъде необходима финансова подкрепа за хостинг и домейн.
Линк към сайта - https://www.politology.eu/

Цели на проекта:

Проектът цели :
– да подпомогне активната дейност на студентите от Студентски клуб на политолога;
– да улесни студентите, които имат интерес към политическите науки в откриването на информация за предстоящи лекции, дискусии, семинари, обучения, състезания, стажове и др.;
– да информира общността на студентите за дейността на клуба, привличайки повече членове на място, където могат да дебатират по политически въпроси и казуси;
- да повиши представителността на организацията;
- да даде възможност на Управителния съвет на Студентски клуб на политолога да подобри визията на сайта.

Задачи на проекта:

Основна задача на проекта е финансиране на хостинг и домейн услугата на уебсайта на Студентски клуб на политолога, което ще спомогне за постигането на горепосочените цели.

Целева група:

Целева група на проекта е студентската общност в Софийски университет "Св. Климент Охридски", както и преподаватели, и външни лица, които се интересуват от дейността на Клуба и се информират за нея чрез неговия уебсайт.

График на проекта:

От 01.01.2022 - 01.01.2027 - продължителност на домейн и хостинг услугата.

Необходими ресурси:

Финансови ресурси.

Финансово описание на проекта:

650 лв. - поддръжка на уебсайта на Студентски клуб на политолога (общо хостинг и домейн услуга).

Партньори на проекта:

Няма

Файлове: