Описание на проекта

Описание на проекта:

На (26,30 или 31).03.2018 г. Студентски клуб на политолога ще отпразнува своята 12-годишнина в ресторант "Яйцето" на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Студентски клуб на политолога към Софийски университет „Св. Климент Охридски” е една от най-активните студентски организации, партньор на Студентски съвет както и на други студентски клубове и организации в университета. През годините Клубът е развивал своята дейност, пряко асоциирайки се с катедра Политология, с което се цели издигането на престижа на специалността и университета. От създаването му през 2008 г. до днес задачата на Клуба е да развива и утвърждава личните и организационни качества на студентите по политология, както и на асоциираните членове от други специалности и университети. Като приоритет на клуба е повишаване на политическата култура на студентите от Софийски университет и като цяло на обществото.

Цели на проекта:

Целта на събитието е да срещне активни и обществено отговорни млади хора, членове на Клуба, както помежду им, така и с преподаватели от катедра Политология, заедно да отпразнуваме 12 годишнината на клуба ни.
Желаем да създадем приятна и спокойна обстановка, за да осигурим приятна атмосфера за неформални разговори между членската маса, колеги от други специалности и университети, преподаватели, приятели на клуба, както и реализирали се вече политолози и активни политици.
Желаем да заздравим установени контакти и създадем нови с други организации и клубове, взаимно да се опознаем и открием общи цели върху които да работим на по-късен етап.

Задачи на проекта:

1.Да се запази зала (ресторант "Яйцето) - до 24.02.2020 г.
2. Да се разпише проект и кандидатства за финансиране от Студентски съвет - 20.02.2020 г.
3. Изработване на програма - 13.03.2020г.
4. Да се рекламира събитието - изпращане на официални покани до членовете, партньори на клуба, членове на Настоятелството, преподаватели, Студентски съвет, младежки организации, публични фигури; постове в социалните мрежи; предаване по радио "Реакция" в чест на 12 годишнината на клуба.
5. Подреждане на зала ( в деня на събитието)
6. Отзиви за събитието - пост във фейсбук страницата на клуба, инстаграм профила със снимки и благодарности към всички наши предишни членове за усърдната работа, преподаватели, партньори които подпомагат нашата дейност, Студентски съвет .

Целева група:

Целевата група на събитието са студентите от специалност Политология, членовете на клуба - настоящи и бивши, преподаватели, студенти от Философски факултет, студенти от Софийски университет "Св. Климент Охридски" като цяло, както наши партньори и приятели на клуба. Колеги от други университети изучаващи политически науки, представители на неправителствени организации и социологически агенции, публични фигури и лица с които клубът си партнира.

График на проекта:

1. Формиране на работен екип - 26.01.2020 г.
2. Гласуване на дата и зала - 21.02.2020 г.
3. Изработване на програма - 13.03.2020 г.
4. Дизайн на плакатите и флаери - 28.02.2020 г.
5. Разпечатване на рекламните материали - 13.03.2020 г.
6. Подреждане и украсяване на залата - (в деня на събитието)

Необходими ресурси:

кетъринг за 80 души ( задълж. стъклени чаши за вино)
торта с логото на клуба
маси "Щъркели" - 15 бр.
озвучаване и мултимедия за залата
плакети - 7 бр. с логото на клуба ( подаръци за членовете на УС от мандат 2019-2020г.)
плакати - 20 бр.
флаери - 100 бр. ( те служат на Клуба през цялата година за множество събития в които участваме или организираме)
папки - 10 бр.
значки - 100 бр.
украса за залата - балони, плакати, послания, късметчета на входа
фотограф

Финансово описание на проекта:

Кетъринг- 900 лв.
Торта - 50 лв.
Плакети - 150 лв.
Рекламни материали ( плакати, флаери, значки, папки ) - 400 лв.

Партньори на проекта: