Описание на проекта

Описание на проекта:

Коледа в Софийски университет "Св.Климент Охридски" е първото по рода си коледно събитие в нашия Университет. Тридневен фестивал за студентите на СУ, който ще се проведе в Северното крило на Ректората от 16.12 - 18.12.2019г. В рамките на фестивала ще бъде представена Коледна програма заедно с благотворителен базар с кауза. Ще има ръчно изработени коледни сладки, картички, украси и всичко, което е необходимо за една приказна атмосфера. Ще има възможност за участниците да рисуват на стативи и да създават своите коледни картини. Събитието ще завърши с коледен караоке концерт, на който изпълнители ще бъдат наши студенти. И какво е един коледен фестивал без Дядо Коледа, Снежанка и джуджета? Всички те ще се погрижат за коледния дух и празничното настроение на всеки един в сградата.

Цели на проекта:

Да организира събитие с благотворителна кауза като едновременно с това създаде първия по рода си Коледен фестивал в Софийски университет "Св.Климент Охридски". Целта е всички посетители на Университета да бъдат запленени от коледната магия.

Задачи на проекта:

Сплотяване на студентската общност, внасяне на коледен дух в университета, събиране на средства и популяризиране на благотворителната кампания "Българската Коледа"

Целева група:

Всички студенти, преподаватели, служители и гости на Софийски университет "Св. Климент Охридски" .

График на проекта:

16.12.2019г. - откриване на коледния фестивал " Коледа в Софийски университет "Св.Климент Охридски"
17.12.2019г. - откриване на коледен базар, малки работилници, коледна програма. Театрална постановка "Цар Лъв" от университетски театър "Алма Алтер"
18.12.2019г. - закриване на " Коледа в Софийски университет "Св.Климент Охридски" и теглене на томбола

Необходими ресурси:

Човешки и финансов

Финансово описание на проекта:

1. Коледна украса - 200 лв.
2. Наем на фотограф за заснемане на моментни снимки - по ок. 305 лв./ден - 915 лв. за трите дни (в цената се включва: декори, изкарване на моментните снимки, обработка на кадрите)
3. Прясно мляко (от ресторант Амла Матер) - 20 бр.
4. Стативи и табуретки за рисуване на картини - 35 бр. от всяко (по фактура)
5. Наем на зала за коледен караоке концерт (срещу фактура)

Партньори на проекта:

Университетски театър "Алма Алтер"