Описание на проекта

Описание на проекта:

Чрез тази инициатива за първа година Комисия по връзки с обществеността към Студентски съвет цели да донесе радост и щастие в живота на красивия пол, както и да използва този специален ден, за да постави усмивки по лицата на нашите колеги, преподавателки и колкото се може повече дами. Искаме да напомним на всички жени колко ценни и важни са те за нас и колко сме благодарни на всички тях. Доброволци от Студентски съвет ще бъдат позиционирани на ключови места в София, примерно - Софийски университет и сградите на факултетите, НДК, Сердика, Александър Невски, Студентски град. Тези доброволци ще раздават цветя и флаери на случайни минувачи. Целият процес ще бъде заснет и след края на проекта ще бъде обработен, създавайки кратък филм.

Цели на проекта:

Нашата главна цел е да раздаваме усмивки чрез цветя и да напомним на всички жени чрез тази инициатива колко са важни те за нашето съществуване. Искаме да изградим това събитие като традиция на Студентски съвет и то да се провежда всяка година.

Задачи на проекта:

Популяризиране на Студентски съвет; да бъде изпълнено първото по рода си университетско събитие от този вид; да зарадваме жени; да бъде създаден кратък филм от провеждането на събитието.

Целева група:

Женската част от академичната общност на Софийски университет + случайни, напълно непознати дами на ключовите места в София.

График на проекта:

-представяне и защита на проекта пред УС на СС - 20.02.2019;
-поръчка на флаери - до 25.02.2019;
-получаване на финанси за закупуването на лалетата и панделките - до 04.03.2019;
-закупуване на материалите - до 07.03.2019;
-осъществяване на проекта - 08.03.2019;
-обработка и създаване на филм - до 15.03.2019.

Необходими ресурси:

Финансови ресурси за закупуването на цветя, панделки и флаери; човешки ресурс за раздаването на материалите.

Финансово описание на проекта:

Лалета - 1500 броя - по чл.20, ал. 5 от ЗОП;
флаери - 800 бройки - размер А5 - от УИП;
панделки за връзване на цветята - 180м - таван на цената 300 лв. - по чл. 20, ал. 5 от ЗОП.

Партньори на проекта:

Няма.